Pokerregler

För det mesta är reglerna av poker ganska enkla, och det är dessa grundläggande principer som förbinder, på något sätt, nästan alla lekar, som kategoriseras som poker. Dess viktigt att förstå det som vet enkelt reglerna, ska inte göra dig en stor spelare.

Reglerna av poker baseras på rangkorthänder som sammanställas oftast från ett vanligt däck av 52 kort. Denna kortlek innehåller fyra dräkter, klubbor, diamanter, hjärtor och spadar. Varje av dessa passar innehåller tretton kort som rangordnar från högt till lågt och, är enligt följande: Ace konung, drottning, stålar, 10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2. (Se våra pokerhänder av rangen.),

Målet i poker är att erhålla den högsta handen och thus att segra pengarna i krukan. Detta kan också vara fulländat, genom att tvinga alla andra spelare ut ur leken, genom att använda en godabluff eller genom att göra intelligenta vad. Sätt enkelt det sista spelareanseendet på slutet av segrar för en hand krukan.

Varje hand kan vara ansedd en lek inom leken av poker för varje hand ger spelare med tillfället att segra den aktuella handkrukan. En hand börjar med varje spelare som sätter en ante i krukan. Detta berättar återförsäljaren att spelareönskaen att sammanfoga leken och att handlas en hand. Återförsäljaren ska handla korten enligt de specifika reglerna av leken som spelas. Återförsäljaren ska handla till spelaren på hans vänstert och ska fortsätta medurs, tills alla spelare har deras kort (‘S.)

Att slå vad ska börja därefter med spelaren som handlades till först att ha det första tillfället att förlägga en vad. Att flytta sig från från vänster till höger varje spelare ska ha en möjlighet till endera gör en vad eller en kontroll (passerandet.) När den första spelaren gör en vad, ska den nästa spelaren i linje ha flera val: att att vika, lyfta eller kalla.

Ett veck betyder, att spelaren återtar från leken och önskar att göra inga extra vad för att segra krukan. När när du viker spelaren ska kassera alla deras kort och ska delta ej längre däri handlek. En lönelyft betyder att han spelaren ska matcha den föregående vad och ska öka den vid bättre mer. Appellen är fulländad, genom att slå vad ett jämbördigt belopp till den föregående vad. Slå vad ska avsluta, när alla spelare har kallat högt vad, eller när allt utom en spelare har vikit.

På denna tid ska spelare ha en kraftmätning som ser vem har uppnått den bästa handen och vem ska segra krukan. Det ska vara åtagandet av spelaren som gjorde sisten att slå vad eller lyfta för att visa deras hand först. När andra spelare har sett denna hand, kan de endera visa deras händer eller inte. Naturligtvis, om de inte visar deras händer, kan de inte segra krukan.

Spelaren med den högsta handen ska segra krukan, och den nästa handen ska börja med alla spelare som önskar att delta göra en ante. I mest lekar som spelas inom ditt hem ska återförsäljaren, rotera från från vänster till höger med varje spelare som har tillfället att vara återförsäljaren. Detta kan också ge varje återförsäljare tillfället att namnge leken, som det finns formligen hundratals variationer på leken av poker. Blandning det upp ska ge säkert dig med timmar på timmar av njutning.

Varje av dessa variationer kan ha närmare detaljlekregler som du ska behöva veta omkring, men i de flesta fall ska objektet vara att erhålla den bästa handen för fem kort. Vi önskar dig lycka och hoppas att du ska minnas alltid att ha massor av gyckel medan spela poker.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *