Pokerstrategi

Det finns flera punkter som är mycket viktiga, och någonsin pokerspelaren bör hålla dessa punkter i åtanke, om de önskar att vara en lyckad spelare.

Du bör aldrig börja lek, om inte du har en kapitaltillgångar av 50x som av tabellgränsen. Om du har en mycket fattig hand att få ut ur leken. Om du har en gigantisk hand att göra dina motståndare att betala för att se den. Minns alltid ditt spela som slår de andra spelarna inte nödvändigtvis för att ha den bästa handen. Du bör välja dina motståndare klokt. Spela mot en spelare, som är den avlägsna överman, än du kan förtjäna en lycklig seger ibland, men över det långt – transportsträckan ska du förlora troligtvis stort. Studera psykologin av leken. Vet när att bluffa, sandsäcken, välj på berättar upp, och du ska förtjäna bestämt mer segrar.
Bluffa

I poker är att bluffa när en spelare slå vad eller lyfter slå vad aggressively medan rymma en hand, som är rimlig att vara medelmåttig i bästa fall som hoppas att alla dina motståndare ska vika att tilldela dig krukan.

Sandbagging

Sandbagging som annars är bekant som ”långsam lek”, bedrar lek i poker som är för alla avsikter och ämnar oppositen av att bluffa: slå vad svagt med en stark hand som är rimlig att segra. Idén är till verkligt i så många sugorgan som möjlighet, så att krukan som du ska just för att segra, ska vara så stor som möjlighet.

Berättar

Att förstå dina motståndare och att veta vad är i deras händer, är en konst. Samtal för varje pokerspelare om ”berättar” – gester som göras av andra spelare som kunde ge dig en ledtråd om vad de har. Med nog erfarenhet som du kan även vara i stånd till att läsa dessa, berättar. Förstå andra spelare litar på din kapacitet att hålla ögonen på hur andra spelare spelar leken och att använda din dobbelerfarenhet för att bedöma hur dina motståndare kan spela någon given hand.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *